Linistea (...) - o buna experienta!

Cateodata, si linistea "trista" e buna, poate chiar e indicata. Iti pune gandurile in ordine si te ajuta sa intelegi mai bine ceea ce ai experimentat in viata si, poate, pentru cei mai perseverenti, intr-o analiza personala.
E o perioada tumultuoasa si totusi, linistita - tumultuoasa pentru ca sunt multe de pus la locul lor, linistita, pentru ca, in fine, totul capata un sens, altul decat cel obisnuit, stiut, trait pana atunci.
Daca ajungi sa intelegi ca si astfel de momente sunt binevenite si isi au rostul lor, cu siguranta, atunci cand vor veni, nu te vor mai arunca in deznadejde, ci le vei trece cu rabdare, mai usor.
Ne este mult mai la indemana sa traim totul asa cum am fost obisnuiti si rareori suntem dispusi sa ne intoarcem catre noi insine, sa cautam raspunsuri, altele decat cele banale, de suprafata.
Cei care prind insa gustul pentru a se explora descopera ca viata, cu fiecare situatie a ei, cu fiecare traire, are multiple fatete si ca acestea, la randul lor, sunt interesant de explorat.
Bucuria intrarii in "culisele" vietii interioare aduce cu sine o schimbare la care multi ravnesc insa doar atat...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Depresia, “strigatul tacut dupa iubire ! “

Despre intimitate, in relatia analitica

Despre noi si viata - asa cum e sau nu e ea